Regio Twente

"Regio Twente vindt in Quality-IT een flexibele partner."

Regio Twente was op zoek naar een flexibele partner op het gebied van werkplekbeheer, waar andere organisaties moeite hadden om aan het beperkte aantal inzetbare uren te voldoen, toonde Quality-IT zich wel bereid hierin mee te denken.

Inmiddels ondervinden we al ruim 3 jaar de gemakken van deze samenwerking. Regio Twente heeft naast de hoofdlocatie in Enschede een 43 tal nevenlocaties door heel Twente, met op elke locatie verschillende ICT-oplossingen en gebruikers. Om deze gebruikers te faciliteren toonde Quality-IT zich meer dan bereid hier aan mee te werken.

Keywords voor Quality-IT zijn: oplossingsgericht meedenken, flexibel en technische kennis.

Over Regio Twente
Regio Twente werkt aan projecten, verdeeld over twee domeinen: Gezondheid en Leefomgeving. De veertien gemeenten realiseren deze projecten samen, in nauw overleg met Zwolle als provinciale hoofdstad, de politiek in Den Haag en de Europese Unie in Brussel.

De kern van Regio Twente is dan ook: samenwerking. Onze plannen voor de komende jaren staan in de Agenda van Twente. Een nationaal en internationaal overzicht van de regionale toekomst.

Bastiaan Kroezen
ICT Coördinator,Team ICT, Regio Twente

 

Contact

Heeft u vragen en wilt u direct een antwoord? Neem dan contact op via 085 – 4896230

We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur

Plan uw route