Q-Service suite

De Q-Service suite is onze volledig in eigen beheer ontwikkelde software oplossing voor de aansturing van uw medewerkers. Of het nu gaat om servicemonteurs, loonwerkers of vrachtwagenchauffeurs met de Q-Service suite heeft u grip op de inzetbaarheid van uw organisatie.

Met behulp van de Q-Service suite rekent u af met handgeschreven werkbonnen, realiseert u besparingen in uw administratieve proces en verkort u de tijd tussen uitvoering en facturatie. Dankzij de open interface architectuur zijn eenvoudig koppelingen met willekeurig welk facturatie-, ERP- of CRM- systeem dan ook te realiseren.

De suite bestaat uit verschillende functionele client applicaties die allen verbinding maken met hetzelfde centraal gehoste back-end waardoor alle informatie beschikbaar is en gedeeld wordt binnen de diverse client applicaties. Wij bieden deze oplossing aan in een abonnementsvorm waardoor u geen omkijken heeft naar zaken als server hardware, OS en database licenties en backup faciliteiten.

Zoals aangegeven is het product een volledig eigen ontwikkeling, wij zijn dus geen verkoopkantoor of dealer van een buitenlands product maar hebben volledige controle over de kwaliteit en roadmap van de software. Ons centrale back-end wordt gehost in Nederland en valt daarmee onder de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, uiteraard kunnen we op verzoek ook hosting in andere landen regelen. Momenteel bieden we de software aan in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans maar andere talen zijn ook op verzoek te realiseren.

In de volgende pagina’s treft u beschrijvingen aan van de diverse functionele clients van de Q-Service suite.

Op zoek naar een passende oplossing?

Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen