Glasvezel met Q-Fieldservice en AFAS

Connect Infra Tech in Ridderkerk heeft gekozen voor Q-Fieldservice van Quality IT als oplossing voor het plannen en uitvoeren van hun glasvezel infrastructuur projecten.

Connect Infra Tech is expert in de aanleg van glasvezelnetwerken en communicatiesystemen en is werkzaam in heel Nederland in opdracht van de grote telecom spelers in de markt.

Door de inzet van Q-Fieldservice is Connect Infra Tech 100% in control inzake de planning en uitvoering van hun projecten. In combinatie met de gestandaardiseerde koppeling tussen Q-Fieldservice en hun AFAS Profit ERP systeem is Connect Infra Tech in staat om op efficiënte wijze de afgeronde werkzaamheden aan de opdrachtgevers op te leveren en te factureren.

Quality IT heeft binnen de Q-Fieldservice applicatie t.b.v. de oplevering een rapport gemodelleerd waarin men de opdrachtgever alle voor een project uitgevoerde activiteiten op eenvoudige wijze presenteert. In dit rapport is het voor een opdrachtgever mogelijk om door te klikken naar een individuele order van bijvoorbeeld een woning aansluiting waarbij hij dan alle detail informatie, foto’s etc. van die specifieke aansluiting kan inzien. Omdat binnen de Q-Fieldservice applicatie order informatie altijd bewaard blijft kan men via het opleverrapport alle gegevens tot op detail niveau altijd opvragen.