Beheer

Bij Quality IT zien we beheer als het fundament onder de automatisering, die een onderneming inzet ter ondersteuning van zijn bedrijfsvoering. Zonder fundering zal geen enkel bouwwerk stand kunnen houden, of het nu een huis of een ICT omgeving betreft. Wij beschouwen het onze missie u te adviseren in het kiezen van de beste oplossing met de beste fundering.

Wij kunnen voor u als eerste aanspreekpunt voor zowel de gebruikersorganisatie als de leveranciers van hardware en software fungeren. Wij ondersteunen uw medewerkers in het gebruik van de ICT omgeving en zullen samen met u de inzet optimaliseren. Wij begeleiden de daarvoor benodigde veranderingen en voeren deze, indien gewenst, zelfs uit.

Wij zijn er trots op ruim 16 jaar lang verantwoordelijk te zijn geweest voor het beheer van verschillende BAAN ERP applicaties ten behoeve van KPN Zakelijke Markt. Gedurende deze jaren zijn wij onder andere betrokken geweest bij:

  • Optimalisatie en re-design van de bedrijfsprocessen
  • Implementatie van integraties met andere applicaties
  • Verdere uitbreiding van de gebruikte functionaliteiten binnen de BAAN ERP suite
  • Gedeeltelijke her-implementatie van de applicatie

Uiteraard hebben we ook de uiteindelijke uitfasering en migratie naar een nieuwe omgevingen begeleid. Wij onderscheiden in de beheerwerkzaamheden de volgende 2 rollen.

Functioneel Applicatie beheer
Ondersteuning bij het onderzoeken van door gebruikers ervaren verstoringen in de ERP functionaliteit en eventueel melden van de problemen bij de supportafdeling van uw ERP leverancier. Wij zorgen voor de follow-up zodat uw eigen organisatie ontlast wordt.

Technisch Applicatie beheer
Ondersteuning van uw ICT beheer bij zaken als aanpassingen aan ERP schermen of rapporten, uitrol van service/feature packs, bouwen van query’s, etc.

Op zoek naar een passende oplossing?

Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen