Digitale planning

Q-Fieldservice is onze standaard applicatie voor de planning en aansturing van uw medewerkers. Of het nu gaat om servicemonteurs, loonwerkers of vrachtwagenchauffeurs u hebt grip op de inzetbaarheid van uw organisatie.

Met behulp van Q-Fieldservice rekent u af met handgeschreven werkbonnen, realiseert u besparingen in uw administratieve proces en verkort u de tijd tussen uitvoering en facturatie. Dankzij de open interface architectuur van Q-Fieldservice is deze te koppelen aan willekeurig welke facturatie-, ERP- of CRM- systeem dan ook.

De Q-Fieldservice applicatie wordt aangeboden als een SaaS (Software as a Service), zodat u niet hoeft te investeren in een eigen server. Wij verzorgen de gehele serverzijde van de applicatie, inclusief de SQL Server database en de backup. Het enige dat u nodig heeft om met de applicatie te werken is een PC waarmee u kunt inloggen op internet. Daarnaast dienen uw medewerkers te beschikken over smartphones of tablets waarmee zij gebruik kunnen maken van de Q-Fieldservice mobiele applicatie.

Referenties

Contact

Heeft u vragen en wilt u direct een antwoord? Neem dan contact op via 085 – 4896230

We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur

Plan uw route